Formulari per a voluntaris

Col·laborant com a voluntari ens ajudes a gestionar i millorar les activitats, augmentar la disponibilitat i sobretot, a alçar part de l'associació.

Es requereix ser participatiu, il·lusionat pel projecte i amb ganes d'ajudar als nostres paisans.

La confidencialitat per a nosaltres és primordial, per la qual cosa si acceptes ser voluntari, manifestes que coneixes i assumeixes l'obligació de guardar el secret professional i la confidencialitat respecte a totes les dades personals que tractes, o als quals tingues accés durant el temps en el qual col·labores amb nosaltres. Que et compromets a adoptar totes les mesures necessàries per a garantir el secret de la informació confidencial, amb prohibició absoluta de divulgació o revelació. Que no tractaràs amb cap finalitat les dades de tercers als quals tingues accés a conseqüència de les activitats realitzades i que coneixes que queda expressament prohibida la realització de fotografies o l'enregistrament de vídeos durant els treballs exercits com a voluntari sense la nostra autorització.

Són temes delicats i volem treballar de manera segura. 

Moltíssimes gràcies per voler formar part del nostre equip. Entre tots, sumem veus.

Aquest camp és obligatori

Aquest camp és obligatori

Aquest camp és obligatori

Aquest camp és obligatori

Aquest camp és obligatori

Aquest camp és obligatori

LES IMATGES SERAN PUBLICADES EN LA NOSTRA PÀGINA WEB I/O XARXES SOCIALS. INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: ASSOCIACIÓ PUNT I COMA. Finalitat: Gestionar la seua fitxa com a voluntari i enviar-te informació. Legitimació: relació contractual (adhesió a estatuts) i consentiment. Les teues dades no seran comunicades a tercers. Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les teues dades, així com altres drets com s'explica en la nostra política de privacitat: https://www.adelopd.com/privacidad/punt-i-coma*

Aquest camp és obligatori

* Indica els camps obligatoris
Hi ha un error en enviar el seu missatge. Per favor, intente-ho de nou.
Gràcies per ajudar-nos! Ens posarem en contacte amb vosté al més prompte possible.